Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.wtse.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel WTSE zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen  wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. WTSE garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. WTSE wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van WTSE staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door WTSE niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s)berusten bij WTSE. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van WTSE. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van WTSE.

Automatiseringskennis is aanwezig in onderstaande condities:

ERP GBS Besturingssysteem Programma

Microsoft Dynamics NAV met PDA
(Navision/Axapta)
Syntess
SAP

Webeasy
Siemens
Adap-Kool
Y-Con

Priva
Johnson Controls
HCS Systems
Plantlogpro

Windows
Mac OS X

MS Office, MS Office 365
(Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook)
MS Projects
MS Visio

Het is van belang voor de klant dat de juiste kennis aanwezig is. Wij investeren continu in certificering, scholing en training. De nieuwste ontwikkelingen worden nauwlettend door ons gevolgd.

WTSE is in het bezit van de onderstaande bedrijfcertificeringen:

Wij realiseren installaties met milieubewuste en milieuvriendelijke eigenschappen.

De Groen Management activiteiten omvatten het reduceren van broeikasgassen door waar mogelijk groene installaties te ontwerpen of bestaande installaties te verbeteren aan de nieuwe milieu eisen, zodat wij bijdragen aan een lagere CO2  uitstoot.

Wij selecteren leveranciers die bij het ontwikkelen van hun producten gebruik maken van en controleren op energie efficiëntie, het verminderen van de hoeveelheid afvalstoffen uit de productie door het gebruik van milieuvriendelijke en recyclebare materialen en een strenge kwaliteitskeuring hanteert waarmee de bedrijfszekerheid en levensduur van de systemen verzekeren worden.

Duurzaamheid wordt tot het uiterste beoogd, bijvoorbeeld door te eisen dat de buitenunits van de installaties voorzien zijn van een anti-corrosie behandeling, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Door milieubewuste activiteiten stellen wij maatstaven voor haar klanten en belanghebbenden en beschermt zij waar mogelijk het milieu.

Ons Groen Management waakt over het gebruik van installaties en eist de volgende kwaliteiten:

Energiebesparing

Wij gebruiken bij nieuwbouw enkel producten die zich kenmerken door hun uitmuntende energieprestaties en voorzien zijn van het groene A energielabel.

De intelligente regeltechniek zorgt tevens voor een gereduceerd energieverbruik.

Door nieuwe technieken kunnen mogelijke rendementen van circa 460% worden gehaald.
Dit zijn uitstekende energielabels waardoor u verzekerd bent van meer comfort tegen lagere gebruikskosten.

Kwaliteit

Waar mogelijk gebruiken wij producten van leveranciers die gecertificeerd zijn voor ISO 9001 en ISO 14001.
Dit garandeert een continue kwaliteit en betrouwbaarheid.

Geluid

Wij selecteren de producten die wij verwerkten in onze installaties op het laagst mogelijk geluidsniveau, zodat de gerealiseerde installatie zeer geluidsvriendelijk is. Waar mogelijk gebruiken wij buitenunits die voorzien zijn van een nacht-mode. Dit houdt in dat gedurende de nachtelijke uren het geluidsniveau kan worden gereduceerd.

Comfortabel binnenklimaat

Wij gebruiken waar mogelijk de geavanceerde invertertechnologie. Met de invertertechnologie wordt de benodigde capaciteit continu afgestemd op de gewenste en gemeten ruimtetemperatuur. Dit garandeert een tochtvrij binnenklimaat. Indien uitblaaslouvres behoren bij een installatie worden uitblaaslouvres gebruikt die automatisch op en neer bewegen ten behoeve van een natuurlijke en comfortabele luchtstroming voor zowel verwarmen als koelen.

Gezond inademen

De belangrijkste oorzaak van geurvorming in airconditioners is schimmel en/of bacteriegroei in de warmtewisselaar. Wij selecteren producten die voorzien zijn van een luchtreinigingsfilters of plaatsen deze waar mogelijk.
De filters verwijderen microscopisch kleine vuildeeltjes en stof, huismijt, pollen en haren en vermindert zodoende allergische aandoeningen. Het vangt tevens geurdeeltjes op, zodat onaangename geuren worden verwijderd.
Wij prefereren producten die voorzien zijn van het BAF-keurmerk (BAF = British Allergy Foundation).

Gebruiksvriendelijkheid

Wij selecteren producten en realiseren installaties die gebruiksvriendelijk zijn. Denk hierbij aan gebruiksvriendelijke bediening, bereikbaarheid voor onderhoud en storingen of een filterlift voor cassette units geplaatst in hoge of moeilijk bereikbare ruimten. Wij instrueren en begeleiden de gebruiker van de installaties gedurende het gehele gebruiksproces.

WTSE is in het bezit van de competenties Projectleider / Adviseur / Technicus / Engineer / Calculator / Trouble-shooter / Examinator.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Advisering
  Advisering en trajectbegeleiding van luchtbehandeling, koude en warmte technisch gerelateerde dynamische systemen en projecten.
 • Projectbegeleiding
  Projectmanagement en projectbegeleiding van luchtbehandeling, koude en warmte technisch gerelateerde dynamische systemen en projecten.
 • Meet en regeltechniek
  Meting en inregelen van luchtbehandeling, koude en warmte technisch gerelateerde dynamische systemen en projecten.
 • Engineering en Calculatie
  Engineren en calculeren van luchtbehandeling, koude en warmte technisch gerelateerde dynamische systemen en projecten.
 • Troubleshooting
  Gespecialiseerd in het analyseren en oplossen van problemen en disfunctioneren in luchtbehandeling, koude en warmte technisch gerelateerde dynamische systemen en projecten.

 WTSE staat voor kwaliteit en onderstaande lijsten geven aan hoe onze kwaliteit wordt geborgd.