Wie zijn wij

Bob Wouters

WTSE staat voor Wouters Thermal Solutions Enginering en wordt geleid door Bob Wouters ing.

Bob Wouters is een bezielde techneut en kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de koudetechniek, thermische techniek, klimaatbeheersing, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en energiebeheer. Zijn passie ligt bij de vriestunnels.

Tijdens zijn HBS-B opleiding ging Bob vanaf zijn 14e jaar met zijn oom Louis Schrover en zijn compagnon Ad van Dongen (oude rotten in het koeltechnische vak) in de schoolvakanties mee op karwei. Hij viel in voor de monteurs die dan afwezig waren en kreeg een klein zakcentje voor zijn werkzaamheden. Tijdens deze avonturen deed hij zijn liefde op voor de koeltechniek en de techniek in het algemeen.

Bob heeft vele opleidingen gevolgd, zoals Post HBO Koudetechniek en is nog steeds aan het studeren om zijn kennis te vergroten.

Als hobby beoefend Bob enthousiast de skisport. Hij is een zeer goede lange afstand skiër en is in het bezit van zijn licentie voor skileraar.

De gedrevenheid en liefde voor de techniek is het fundament voor de geleverde kwaliteit, waarmee hij tracht bij te dragen aan de verbetering van het milieu. Bob gelooft in de verantwoordelijke overdracht van onze leefomgeving naar zijn geliefde kinderen, kleinkinderen en de generaties hierna.

De disciplines die Bob in de loop der tijd naast zijn enorme ervaring heeft opgedaan, kunt u lezen bij competenties.
De diploma's en certificaten welke Bob heeft behaald, kunt u lezen bij deskundigheid.